DESIGN FASADE

Design fasade

Izvedba design fasade
za nov trgovsko poslovni objekt
Seltron v Mariboru
Design fasade
V našem podjetju Prost prostor d.o.o. se zavedamo, da je v današnjem času hitra, učinkovita, estetska in ekonomična vizualna rešitev za poslovne objekte bistvena. Design fasada je nova tržna niša v našem podjetju, s pomočjo katere rešujemo gradbene ali zgolj dekorativne rešitve za kupce, ki želijo biti prepoznavni, individualni in inovativni na trgu. Gre za možnost poigravanja z barvami, za dekorativne rešitve in spreminjanje podobe posamezne stavbe oz. dela stavbe. Design fasadne obloge se lahko uporabljajo kot odlično dopolnilo k steklenim površinam in dajejo stavbi moderen, kreativen in individualen videz. Prav gotovo pa ne smemo zanemariti prezračevalnega pomena, kar pomeni, da stavba diha, vlažnost prostorov se zmanjša in izolacijski ovoj omogoča odlično mikroklimo v prostoru.

Kot kupec imate na voljo 3D računalniški izris fasadnih površin za konkretnejšo predstavitev projekta. Design fasade so izdelane na principu prezračevane fasade, ki daje objektu izreden izolacijski ovoj iz steklene volne, ter tako omogoča odlično mikroklimo v objektu. Na ta način se izognemo vlažnosti v prostorih, ker objekt tako rekoč diha. Izolativnost pa je seveda odvisna od ovoja, če kupec sledi standardom se ta naložba vrača z manjšo rabo energije za ogrevanje in hlajenje prostorov.

Na voljo je zelo širok nabor plošč po barvni RAL lestvici, kot tudi razni materiali z dekorji lesa, kamna in kovin. Kupec lahko naredi popolnoma svoj design fasade, kreativo natisnemo s posebnim tiskalnikom, ki tiska direktno na plošče ali pa tudi na flexibilne materiale iz role. Naši fasadni sistemi imajo dolgo življenjsko dobo z garancijo. Fasadni ovoji se lahko tudi enostavno čistijo, veljajo enaka pravila, kot za čiščenje vozila. Tudi za fasadne elemente velja, da se po prenovi reciklirajo in ne vsebujejo nevarnih snovi.